Smart förvaring

Förvaring handlar mycket om att ordna efter tre principer – hänga, gömma eller visa upp. Många saker kan vara väldigt fina att visa upp, andra kanske du hellre gömmer undan. Att hänga upp saker kan vara en bra kombination som gör att du enkelt når dem samtidigt som det ser fint ut.

Förvara smart och snyggt

Utnyttja taket för att hänga upp köksprylarna, häng upp dina finaste plagg på en ställning, vilket samtidigt blir en dekoration, och kanske en rumsavdelare. På skrivbordet samlar du pennor, små block och anteckningar i fina korgar eller på brickor som ger ett ordnat intryck. I skåp med glasdörrar eller i öppna hyllor ordnar du kökstillbehören – bakskålarna i keramik tillsammans med kökshanddukarna i fina travar, de fina matförpackningarna och kokböckerna.


1. Göm

Effektiv dold förvaring i hög byrå i stil med gammaldags arkivskåp. Från Nordal.


2. Häng

En klädställning på hjul är smart på flera sätt, här kan du hänga dina finaste plagg som dekoration, eller hänga upp de kläder du använder oftast för tillfället. Den fungerar även som en avskärmande rumsavdelare. Klädställning från House doctor.


3. Visa upp

Förvara och skapa samtidigt arrangemang, på öppna hyllor, i skåp med glasdörrar eller på brickor på skrivbordet. Här vagn från Nordal. 

Smart förvaring kökshängare

Hängare för kökstillbehör, från Nordal