Framtidens cykelförvaring

Idag blir cykling allt vanligare. Fler cyklar till jobbet och även tävlingscykling växer. Detta är tydligt i vår senaste undersökning. Två tredjedelar av de tillfrågade tror att behovet av cykelförvaring kommer att öka de kommande tio åren.

Vi gör regelbundna undersökningar för att få reda på våra kunders tankar och åsikter om framtidens boende. I den senaste undersökningen ser vi att två tredjedelar tror att behovet av cykelförvaring kommer öka de kommande tio åren. Redan nu lägger vi mycket fokus på cykelförvaring och cykling i allmänhet när vi planerar våra hem. Det är ett smart, roligt och miljövänligt sätt att transportera sig. Därför är det viktigt att bostaden förenklar cykelägandet, inte tvärtom.

Framtidens cykelföraring kommer att öka

Om det blir trångt i cykelrummet

I vår undersökning svarar nästan hälften att de har två cyklar. Då kan det snabbt bli lite trångt i cykelrummet. Vårt tips är då att kolla in några olika förvaringslösningar. Det finns flera företag som har sett just detta problemet och sedan löst det på olika sätt. Prata med din bostadsrättsförening och för att hitta en lösning som är optimal för era lokaler.

Dela sidan: