Sista chansen att bli Sjöstadsbo

Hammarby Sjöstad fortsätter att växa och nu är det dags att utveckla vårt sista kvarter Heliosparken. Här bor du i lugnet vid hörnet av Heliosgatan och Virkesvägen samtidigt som du har närheten till pulsen på Söder.

Totalt planerar vi att bygga 170 hem i ett kvarter med ett smidigt garage under jord. Du som flyttar till Hammarby Sjöstad kan se fram emot ett skön och bekymmersfri tillvaro. Vi själva tycker det här är ett riktigt bra läge med söders härliga utbud på lagom avstånd. Ta en fika, strosa lite i affärer eller gå på eftermiddagsbio på Medborgarplatsen. När du sedan kommer hem till Sjöstaden igen kan du uppleva ett helt annat lugn. 

Själva lägenheterna är modernt planerade. Balkongerna tar tillvara på så mycket sol som möjligt och materialvalen är gjorda för att hemmet ska kännas tidsenligt under många år framöver. Köken är rymliga och fönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummen har både tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin i de mindre lägenheterna och de stora lägenheterna har givetvis gästtoalett. På den gröna innergården finner du plats för att umgås när vädret tillåter och här råder ett lugn som gör att stadens larm känns långt borta.

Kvarteret Heliosparken är indelat i två bostadsrättsföreningar och för att läsa mer om lägenheterna i respektive förening så kan du klicka här Brf Heliosparken 1» eller här Brf Heliosparken 2»

Hemmen i Heliosparken är Svanenmärkta!

Ett av de största valen vi gör här i livet är hur vi väljer att bo. Det är viktigt att du får ett hem att trivas i, men också att vi alla gör ett gott val för miljön. Genom att bo i Heliosparken gör du ett stort, bra och framförallt enkelt miljöval som gör att du vaknar upp och räddar världen lite grann varje dag. Vill du veta mer om hur det är att bo i ett Svanenmärkt hem klicka här»

Upptäck Heliosparkens läge i Hammarby Sjöstad


Heliosparken blir ett av de sista kvarteren i Hammarby sjöstad. Här kan du njuta av livet som sjöstadsbo i ett nybyggt och Svanenmärkt hem. Se filmen nedan och upptäck läget.

Heliosparken blir ett av de sista kvarteren i Hammarby sjöstad. Här kan du njuta av livet som sjöstadsbo i ett nybyggt och Svanenmärkt hem. Se filmen nedan och upptäck läget.

Anja Forsnor lever sjöstadsliv


Livet som sjöstadsbo

Hammarby Sjöstad har snabbt blivit ett populärt bostadsområde, med ett eget tempo och med närheten till vattnet blir det helt enkelt något att längta hem till. Vi lät Anja Forsnor testa livet som sjöstadsbo för en dag. Anja är bloggare och livstilsrådgivare med fokus på hållbar livsstil. Klicka på länken nedan för att kolla in hennes upplevelser som sjöstadsbo. Följ med på en dag i Hammarby Sjöstad »

Ett Svanenmärkt hem med känsla


I hemmen i Heliosparken har vi fokus på hållbarhet och kvalitet när vi valt material. Att köken är tillverkade av trä som garanterat inte kommer från hotade skogar, att kökslådorna glider igen med soft close och att golven har så pass tjock fanér att de är lite skönare att gå på, det är dessa detaljer som ger hemmen den där speciella känslan av god kvalitet.

I hemmen i Heliosparken, Hammarby Sjöstad har vi fokus på hållbarhet och kvalitet när vi valt material. Att köken tillverkade av trä som garanterat inte kommer från hotade skogar är en självklarhet. Att kökslådorna glider igen med soft close och att golven har så pass tjock fanér att de är lite skönare att gå på, är detaljer som ger hemmen den där speciella känslan av god kvalitet
Dela sidan: