Okänd

Okänd

Välkommen in i en öppen tvåa med studiokänsla om 53,5 kvadrat och balkong i söderläge. Med en smart funktionsvägg får du mer plats för umgänge i det luftiga och inbjudande vardagsrummet.

Planlösning från Studio 256, Göteborg, 15008
1 / 2 - Planlösning från Studio 256, Göteborg, 15008
Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 15008
2 / 2 - Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 15008
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt

Ansvariga kontaktpersoner

Här möts du av en välkomnande entré med plats för skor, ytterkläder och möjlighet att hänga upp cykeln. Från hallen når du ett sovrum med plats för förvaring i garderob och linneskåp. Sovrummets fönster vetter mot husets baksida, så du kan öppna upp under varma sommarkvällar utan att störas av sorlet från gatan. Intill sovrummet hittar du ett helkaklat badrum med dusch och kombimaskin som spar på golvytan.

Entrén ansluter till köket som med sin smarta funktionsvägg lämnar utrymme för de sociala ytorna i hemmets hjärta – vardagsrummet. Den öppna ytan gör att du enkelt får plats med både soffgrupp och matbord där sittbänken, i anslutning till funktionsväggen, blir en perfekt plats när du har många vänner hemma. Förläng vardagsrummet ytterligare genom att avnjuta middagen på balkongen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Studio 256 hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal samt fem olika fondväggskulörer. Dessutom finns flera kostnadsfria val du kan göra för att skapa ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: