Okänd

Okänd

Välkommen in i en öppen gaveltvåa med studiokänsla om 51 kvadrat med rymligt loft, klädkammare och balkong i söderläge.

Planlösning från Studio 256, Göteborg, 16014
1 / 2 - Planlösning från Studio 256, Göteborg, 16014
Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 16014
2 / 2 - Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 16014
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt

Ansvariga kontaktpersoner

Vid lägenhetens ingång hittar du den stora terrassen som vetter mot baksidan av huset, här finns plats för middagar med vänner och odling i planteringslådorna som är placerade runtom väggen. Öppna sedan dörren och möts av en välkomnande entré med plats för skor, ytterkläder och möjlighet att hänga upp cykeln. Från hallen når du ett sovrum med fint ljusinsläpp och förvaring i linneskåp och klädkammare. Intill sovrummet hittar du ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Entrén ansluter till köket som med sin smarta funktionsvägg lämnar utrymme för de sociala ytorna i hemmets hjärta – vardagsrummet. Den öppna ytan gör att du enkelt får plats med både soffa och matbord. Förläng rummet ytterligare genom att släppa in kvällssolen från den mysiga balkongen. Från vardagsrummet leder trappan upp till det 22,5 kvadrat stora loftet. Här finns en praktisk skjutdörrsgarderob, extra ljusinsläpp från takfönstret och plats för dubbelsäng.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Studio 256 hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal samt fem olika fondväggskulörer. Dessutom finns flera kostnadsfria val du kan göra för att skapa ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: