Okänd

Okänd

Välkommen in i ett trevligt hem med studiokänsla om 42 kvadrat med egen ingång från innergården. Med öppen planlösningen, smart förvaring och ett härligt loft blir det enkelt att trivas här.

Planlösning från Studio 256, Göteborg, 31016
1 / 2 - Planlösning från Studio 256, Göteborg, 31016
Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 31016
2 / 2 - Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 31016
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt

Ansvariga kontaktpersoner

Välkommen in på entréplan. Här kommer du in i en vardagsrumsdel som har plats för soffa och matbord där du kan bjuda in till trevliga middagar med vänner. Köket är smart planerat för att ge utrymme för sociala ytor och ljusinsläppet gör att rummet får en härlig rymd. Hemmets sovalkov blir ett hörn där du kan vara för dig själv som är lätt att skärma av med textilier och som har förvaring i två garderober och linneskåp. Vägg i vägg ligger en hall med garderob och städskåp. Härifrån når du även det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin, som spar på golvytan. 

En trappa leder upp till det mysiga loftet där du kan inreda efter din personliga stil. Det finns plats för dubbelsäng eller varför inte en härlig soffgrupp eller ett skrivbord – bara fantasin sätter stopp. Här finns dessutom en skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaring.

En gemensam takterrass med storbildskärm ger dig och dina vänner möjlighet att samlas och umgås på ett unikt sätt. Bjud in till en härlig fika i solen eller en mysig filmkväll under en ljum sommardag.    

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Studio 256 hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal samt fem olika fondväggskulörer. Dessutom finns flera kostnadsfria val du kan göra för att skapa ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: