Okänd

Okänd

Välkommen in i denna välplanerade etta om 36 kvadrat med mysigt loft. Här är det lätt att trivas i en vardagsrumsdel med öppna ytor och en trivsam sovalkov.

Planlösning från Studio 256, Göteborg, 31017
1 / 2 - Planlösning från Studio 256, Göteborg, 31017
Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 31017
2 / 2 - Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 31017
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt

Ansvariga kontaktpersoner

En egen entré öppnar upp denna kvadratsmarta etta med funktionsvägg som ger plats till sociala ytor. Vardagsrumsdelen har fint ljusinsläpp och rymmer både soffa och matbord, där du kan avnjuta goda middagar tillsammans med dina vänner. Här finner du även det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Sovalkoven med fönster ligger avskild och blir något av ett privat hörn. Intill alkoven finns gott om förvaring i garderob och linneskåp.

Vid entrén hittar du trappan som leder upp till det mysiga loftet. Här kan du inreda efter din personliga stil. Välj om du vill möblera med dubbelsäng, eller varför inte med en trevlig soffgrupp. Dessutom finns en praktisk skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaring. 

En gemensam takterrass med storbildskärm ger dig och dina vänner möjlighet att samlas för en härlig fika i solen eller varför inte en mysig filmkväll. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Studio 256 hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal samt fem olika fondväggskulörer. Dessutom finns flera kostnadsfria val du kan göra för att skapa ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: