Okänd

Okänd

Välkommen in på femte våningen i denna öppna etta med studiokänsla om 41 kvadrat och balkong mot innergården. Här bor du med en smart funktionsvägg, extra takhöjd och ett trivsamt sovrum som gör att hemmet känns mer som en minitvåa.

Planlösning från Studio 256, Göteborg, 35016
1 / 2 - Planlösning från Studio 256, Göteborg, 35016
Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 35016
2 / 2 - Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 35016
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt

Ansvariga kontaktpersoner

Hallen är trevlig och välkomnande med plats för avhängning. Här finns även utrymme för både skor och ytterkläder i den smarta funktionsväggen som öppnar upp hemmets ytor och ger plats för ett socialt liv. Intill entrén ligger det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan.

De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum samt den extra takhöjden skapar ljus och rymd. Här finns plats för både trevliga middagar och mysigt soffhäng. Soliga dagar kan du njuta med en kopp kaffe på balkongen som vetter mot den lummiga innergården. Sängen får en naturlig plats tack vare ett smart planerat sovrum som du kan skärma av med draperi för en ännu mer ombonad känsla. Här finns även god förvaring i garderober och linneskåp.

En gemensam takterrass med storbildskärm ger dig och dina vänner möjlighet att samlas för en härlig fika i solen eller varför inte en mysig filmkväll.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Studio 256 hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal samt fem olika fondväggskulörer. Dessutom finns flera kostnadsfria val du kan göra för att skapa ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: