Okänd

Okänd

Välkommen in högst upp i huset till ett trevligt hem Öppen studiotvåa med etage, terrass och balkong med studiokänsla om 61,5 kvadrat med både terrass och balkong. Med öppen planlösningen, smart förvaring och ett härligt loft blir det enkelt att trivas här.

Planlösning från Studio 256, Göteborg, 37004
1 / 2 - Planlösning från Studio 256, Göteborg, 37004
Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 37004
2 / 2 - Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 37004
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt

Ansvariga kontaktpersoner

Vid den egna entrén möts du av en mysig terrass som vetter mot innergården, här kan du koppla av eller varför inte odla blommor och grönt i planteringslådorna som är placerade runtom. Öppna dörren och kliv in i en välkomnande hall med god plats för skor och ytterkläder. Intill hallen hittar du ett sovrum med plats för dubbelsäng, fint ljusinsläpp och förvaring i linneskåp. Från hallen når du också det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. 

Det öppna köket och vardagsrummet är planerat för att ge optimalt utrymme för dig och de du tycker om. Här finns plats för både soffgrupp och matbord vilket gör att du kan ha trevliga middagar utan att trängas. På den stora balkongen med morgonsol kommer du säkert vilja avnjuta dagens första kopp kaffe. 

Från vardagsrummet leder trappan upp till det mysiga loftet. Här finns extra ljusinsläpp från två takfönster och förvaring i en smart skjutdörrsgarderob. Inred loftet efter din personliga stil – här finns plats för dubbelsäng, skrivbord eller trevlig soffgrupp. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Studio 256 hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal samt fem olika fondväggskulörer. Dessutom finns flera kostnadsfria val du kan göra för att skapa ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: