Säljstart 21:a maj

Nu är det dags för sista chansen till ett hus i Fregatten! Vi ser fram emot att träffa dig på säljstarten. Varmt välkommen!

Datum: söndag den 21:a maj
Tid: kom mellan kl. 13.00-15.00
Plats: Gastronomi & Harmoni, på Dragörkajen 8 i Limhamn

Informationsbroschyr»
Bokningsanmälan»
Prislista»

Observera att en intresseanmälan till Skanskas kundregister inte motsvarar en bokningsanmälan, utan en separat bokningsanmälan måste fyllas i och skickas till oss eller lämnas på säljpremiären. Den är din garanti för att bli kontaktad efter säljstarten enligt turordningslistan.

Hur går det till?

Bokningsanmälan lämnas in på säljstarten alternativt skickas via e-mail, oss tillhanda senast den 22:a maj, kl. 08.00.

Endast en blankett per person får lämnas. Anmälan är personlig.

Bokningsanmälan ger en turordning baserad på datumet för din intresseanmälan till Skanskas kundregister. Efter inlämningsdagen sorterar vi anmälningarna och därefter blir du kontaktad av vår säljare. Vid detta tillfälle väljer du ditt hem. 

Kontraktskrivning kommer att bokas in i samband med att du väljer ditt hem.

Om du inte är tillgänglig för vår säljare, eller om du väljer att avstå från att skriva kontrakt inom kontraktsskrivningstiden, förlorar du din plats i kön för Fregatten. Du kvarstår i vårt kundregister.

Eventuellt kvarvarande hem blir därefter tillgängliga till försäljning enligt ”först-till-kvarn”-principen, dvs. tillgängliga hem säljs till den som först anmäler sitt intresse, utan något krav på köplats eller turordning.

Bokningsanmälan är ingen garanti för att få köpa ett hem.

Om dina val redan är sålda när du kontaktas får du givetvis möjligheten att välja bland kvarvarande hem. En bra idé är därför att i förväg göra en egen ”rankinglista” på vilka hem du kan tänka dig.

E-mail: martin.jakobsson@skanska.se
Postadress: Skanska Sverige AB
Att: Martin Jakobsson
205 33 Malmö

Dela sidan: