Lägenhet 641

Såld

Välkommen in i denna fina och rymliga takvåning om 124 kvadrat med ljusinsläpp i fyra väderstreck. Här finns det alltid plats för hela familjen och för trevliga kvällar med vänner.

Planlösning från Park Arena, Örebro, 641
1 / 2 - Planlösning från Park Arena, Örebro, 641
Situationsplan från Park Arena, Örebro, 641
2 / 2 - Situationsplan från Park Arena, Örebro, 641
Information om bostaden
Status: Såld
Boarea: 124 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 4 av 4
Nummer: 641
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Kvartal 1 2018
Status: Såld
Boarea: 124 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 4 av 4
Nummer: 641
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Kvartal 1 2018
Status: Såld
Boarea: 124 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 4 av 4
Nummer: 641
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Kvartal 1 2018

Ansvariga kontaktpersoner

Andreas Olofsson

Andreas Olofsson

070-758 62 08 Kontakta Andreas
Magnus Olofsson

Magnus Olofsson

070-758 62 09 Kontakta Magnus
Peter Sjölinder

Peter Sjölinder

070-758 62 06 Kontakta Peter

En ljus entré öppnar upp detta rymliga hem med öppen planlösning. I den klinkerbelagda hallen finns det gott om utrymme och plats avhängning. Härifrån når du hemmets stora och ljusa sovrum med fönster i två väderstreck och en rymlig klädkammare. I anslutning till hallen finns också hemmets två helkaklade badrum med överljus och duschskärmar i glas. Två badrum gör ju kaotiska morgnar lite mer hanterbara. I det större hittar du även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten.

Vidare från hallen kliver du rakt in till hemmets hjärta, det stora och öppna vardagsrummet med högre takhöjd, gott om utrymme för en större soffgrupp och mysiga läsfåtöljer. För dig som vill ha ett ännu större vardagsrum går det att välja bort det mindre sovrummet. Rundgången mellan vardagsrummet och vinkelköket skapar en ljus och luftig känsla i hela hemmet. Köket har gott om arbetsytor, fönster ovanför diskbänken och plats för ett middagsbord, där du kan avnjuta goda middagar tillsammans med dina vänner. Om du vill kan du som tillval byta rundgången mot en praktisk köksö.

Vidare från vardagsrummet når du hemmets två sovrum. I det stora sovrummet får du ett fantastiskt ljusinsläpp, plats för fåtölj och en väl tilltagen skjutdörrsgarderob. I det mindre sovrummet får du plats med säng och även här finns en praktisk skjutdörrsgarderob. Du kan också välja till ett extra sovrum och på så sätt få en fyra som passar den stora familjen.

Dessutom har du en stor balkong med två utgångar i ett soligt och sydligt läge med utsikt över det idylliska Sörby. Idealiskt för när du vill låta dina gröna fingrar få fritt spelrum och njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

 Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro i hög- eller bänkskåp. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel, kommod, duschskärmar i glas och med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa ekgolv eller massiv bänkskiva. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: