Lägenhet 1-1301

Såld

På fjärde våningen hittar du entrén till den här fyran om 101,5 kvadrat i två plan som kombinerar charmiga vinklar med generösa umgängesytor och utsikt över omgivningarna.

Planlösning från Tallstigen, Abrahamsberg, Stockholm, 1-1301
Situationsplan från Tallstigen, Abrahamsberg, Stockholm, 1-1301
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 6 232 480 kr
Månadskostnad: 5 599 kr
Boarea: 101,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 4
Nummer: 1-1301
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: nov-dec 2017

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

I entrén finns en praktisk skjutdörrsgarderob med plats för ytterkläderna och intill denna ligger ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Efter entrén breder de generösa umgängesytorna i kök och vardagsrum ut sig och känslan här blir ljus och öppen med fönster i flera väderstreck. Köksdelen orienterar sig längs med ena väggen och ger plats för ett stort matbord och en generös sittgrupp. Här finns också utgång till en fin balkong där du kan njuta av middagen eller helgfrukosten i lugn och ro. Ett praktiskt förråd intill vardagsrummet gör förvaringen lite smidigare. 

Mitt i vardagsrummet står en vacker spiraltrappa som leder dig upp till övervåningen där sovrummen ligger. Två lite mindre passar bra som barnrum, gästrum eller arbetsrum och ett större med plats för dubbelsäng och utgång till ännu en balkong med sol större delen av eftermiddagen och kvällen. På övervåningen finns också ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns det möjlighet att göra tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva i köket. Vi har även tagit fram fyra inredningsstilar, som en hjälp till inspiration inför dina inredningsval. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Dela sidan: