Lägenhet 2-0902

Såld

I den här välplanerade tvåan på 56,5 kvadrat samspelar sociala ytor med lite mer privata vrår och ger dig många möjligheter att inreda efter din egen personlighet.

Planlösning från Tallstigen, Abrahamsberg, Stockholm, 2-0902
Situationsplan från Tallstigen, Abrahamsberg, Stockholm, 2-0902
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 909 320 kr
Månadskostnad: 3 416 kr
Boarea: 56,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 0
Nummer: 2-0902
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: dec 2017 - jan 2018
Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

Välkommen in! En trevlig entré öppnar upp det här hemmet på bästa sätt. I hallen finns en garderob där du kan hänga av dig jackan och ställa undan skorna. Intill entrén hittar du ett helkaklat badrum med dusch och kombimaskin, samt stilren inredning från Vedum. Sovrummet når du mitt emot badrummet. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och förvaringen blir lite extra bra med en praktisk klädkammare.

De öppna ytorna i vardagsrum och kök blir ljusa och inbjudande. I köksdelen finns det bra arbetsytor för både matlagning och bak och gott om utrymme för en fin matplats. Eftersom denna lägenhet ligger på suterrängvåningen har den en extra generös uteplats och en trevlig gräsyta – perfekt för dig som gillar att odla och njuta av sköna stunder i solen. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns det möjlighet att göra tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva i köket. Vi har även tagit fram fyra inredningsstilar, som en hjälp till inspiration inför dina inredningsval. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Dela sidan: