Lägenhet 2-1303

Såld

På fjärde våningen hittar du den här rymliga femman om hela 133 kvadrat, med generösa umgängesytor, bra förvaring och härliga ljusinsläpp.

Planlösning från Tallstigen, Abrahamsberg, Stockholm, 2-1303
Situationsplan från Tallstigen, Abrahamsberg, Stockholm, 2-1303
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 7 532 740 kr
Månadskostnad: 7 128 kr
Boarea: 133 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 4
Nummer: 2-1303
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: dec 2017 - jan 2018

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

En stor och inbjudande entré välkomnar dig in i den här generösa femman. Här finns gott om plats för hela familjens ytterkläder i en rymlig skjutdörrsgarderob. Intill entrén ligger ett helkaklat badrum med dusch och lite längre fram i hallen hittar du ytterligare ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Tre sovrum ligger vägg i vägg med varandra, utmed hemmets ena sida och alla får gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. I det största sovrummet finns plats för dubbelsäng och härifrån når du också utgången till en fin balkong. Ett fjärde sovrum hittar du i anslutning till vardagsrummet. Detta kan du välja bort för att få större umgängesytor och ännu mer ljusinsläpp. 

Ytorna i kök och vardagsrum är något utöver det vanliga och känslan är ljus och luftig med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Köksdelen blir öppen och inbjudande – perfekt för dig som gärna lagar mat och småpratar med familj eller gäster samtidigt. Här kan du enkelt bjuda hem folk utan att behöva trängas och du får lite extra förvaring i ett praktiskt skafferi i anslutning till matplatsen. Den härliga vardagsrumsdelen förlängs med en balkong i bästa solläge, där du säkert kommer att njuta av sköna frukostar med utsikt över de gröna omgivningarna. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns det möjlighet att göra tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva i köket. Vi har även tagit fram fyra inredningsstilar, som en hjälp till inspiration inför dina inredningsval. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Dela sidan: