Okänd

Okänd

Välkommen in i ett hem som har 4,5 rum och en härlig uteplats. Till det stora sovrummet har du en stor klädkammare och innanför köket finns ett mindre extrarum.

Planlösning från Grönkulla, Sundbyberg, 1-1104
1 / 2 - Planlösning från Grönkulla, Sundbyberg, 1-1104
Situationsplan från Grönkulla, Sundbyberg, 1-1104
2 / 2 - Situationsplan från Grönkulla, Sundbyberg, 1-1104
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Inflyttning pågår
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Inflyttning pågår
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Inflyttning pågår

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

0702 15 02 98 Kontakta Thomas

När du öppnar dörren till denna lägenhet möts du av en hall som binder samman de flesta av hemmets rum. Till höger ligger två av sovrummen, där det ena har en stor klädkammare. Från hallen når du lägenhetens helkaklade badrum med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en bänkskiva som gör att du enkelt kan vika tvätten och slipper flytta runt den i lägenheten. Det finns även en praktisk gästtoalett som minskar stressen på morgonen när alla ska iväg samtidigt.

Hallen övergår sedan i ett stort vardagsrum, som smälter samman fint med det luftiga köket genom en öppning med låga bänkskåp som erbjuder extra arbetsyta. Innanför köket ligger ett mindre rum om 5 kvadrat, som har fönster och därmed kan användas som extra sovrum eller arbetsrum. Eller som extra förvaring för alla vinterkläder och barnens leksaker och spel.

Det sista sovrummet har ett ostört gårdsläge och ligger placerat innanför vardagsrummet. Från vardagsrumsdelen har du även utgång till en stor uteplats som är vänd mot husets gröna gård. Perfekt för morgonkaffet!

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: