Okänd

Okänd

Välkommen hem till en av de tre unika etagelägenheterna på markplan i Grönkulla. Här kan du fördela familjelivet över två våningar, där båda har badrum och uteplats.

Planlösning från Grönkulla, Sundbyberg, 5-1101
1 / 2 - Planlösning från Grönkulla, Sundbyberg, 5-1101
Situationsplan från Grönkulla, Sundbyberg, 5-1101
2 / 2 - Situationsplan från Grönkulla, Sundbyberg, 5-1101
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Inflyttning pågår
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Inflyttning pågår
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Inflyttning pågår

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

010 448 62 74 Kontakta Thomas

En välkomnande entré med garderobsförvaring öppnar upp denna härligt stora lägenhet om totalt 131 kvadrat! I hallen finner du gårdsvåningens två sovrum, varav den ena har en anslutande klädkammare. Det finns även ett helkaklat badrum med badkar, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en bänkskiva som gör att du enkelt kan vika tvätten och slipper flytta runt den i lägenheten. 

Hallen övergår sedan i ett stort vardagsrum, som smälter samman fint med det luftiga köket genom en öppning med låga bänkskåp som erbjuder extra arbetsyta. Från vardagsrumsdelen når du en rymlig uteplats med morgonsol och lugnt läge mot den gröna gården.

Från köket går trappan ner till nästa etage, som erbjuder ett extra allrum, badrum med dusch, sovalkov, förråd och extra garderober. Takhöjden är 3,67 m och som om inte det vore nog bjuds det även på en stor uteplats om hela 20 kvadratmeter. Kanske blir denna våning till tonåringens avskilda krypin, där kompisarna kan komma över och titta på film utan att störa resten av familjen.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: