Lägenhet 501

Ledig

Välkommen till en etagelägenhet med många möjligheter, två badrum, uteplats och balkong.

Planlösning från Inre Hamnen kvarter 2, Sundsvall, Sundsvall, 501
1 / 2 - Planlösning från Inre Hamnen kvarter 2, Sundsvall, Sundsvall, 501
Situationsplan från Inre Hamnen kvarter 2, Sundsvall, Sundsvall, 501
2 / 2 - Situationsplan från Inre Hamnen kvarter 2, Sundsvall, Sundsvall, 501
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 2 995 000 kr
Månadskostnad: 5 817 kr
Boarea: 107 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 0 av 3
Nummer: 501
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Vintern 2021
Status: Ledig
Pris: 2 995 000 kr
Månadskostnad: 5 817 kr
Boarea: 107 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 0 av 3
Nummer: 501
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Vintern 2021
Status: Ledig
Pris: 2 995 000 kr
Månadskostnad: 5 817 kr
Boarea: 107 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 0 av 3
Nummer: 501
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Vintern 2021

Ansvariga kontaktpersoner

En välkomnande entré med plats för avhängning, och en trappa upp till entrévåningen, öppnar upp denna rymliga fyra till femma. Härifrån når du en rymlig klädkammare/förråd med städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på dina kläder och saker. Direkt till höger från den inre hallen hittar du köket som går i vinkel och ger dig gott om bra arbetsytor. Matplatsen invid fönstret har rum för fyra. Från hallen når du ett av hemmets helkaklade badrum med dusch. Att det finns två badrum underlättar på morgonen när flera i familjen ska iväg samtidigt. Hallen mynnar ut i det stora vardagsrummet med plats för fåtöljer och soffa. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den generösa uteplatsen med kvällssol mot gården. Här kommer du att spendera många sköna stunder på framöver. Vill du ha ett större vardagsrum kan du välja bort klädkammaren/förrådet.

En trappa leder dig upp till nästa våning. Här finns inte mindre än fyra olika möjligheter att placera väggar och inreda för att ditt hem ska passa dig och din familj. Gemensamt för samtliga alternativ är hemmets andra helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Du har möjlighet att välja badkar i stället för dusch om du föredrar det.

Alternativ A har en stor hall med gott om plats för att inreda med en kontorsplats. Härifrån når du ett trevligt allrum med plats för soffa och fåtölj. Bredvid badrummet hittar du det större sovrummet med plats för dubbelsäng och en arbetsplats. Från rummet når du balkongen med kvällssol och utsikt över den gröna gården. En klädkammare/förråd ger dig gott och plats för kläder och skor.

Alternativ B har också en stor hall med gott om plats för att inreda med en kontorsplats. Härifrån når du ett mindre sovrum med plats för enkelsäng, en arbetsplats samt gott om förvaring för dina kläder i tre garderober. Bredvid badrummet hittar du det större luftiga sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i en skjutdörrsgarderob. Från rummet når du balkongen med kvällssol och utsikt över den gröna gården.

Alternativ C har en rymlig hall som fungerar som ett allrum med plats för soffa. Direkt till höger hittar du det större sovrummet där du kan inreda med dubbelsäng och få gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Till vänster hittar du de två mindre sovrummen. Det ena har plats för enkelsäng, en arbetsplats samt förvaring i en garderob. Det andra rummet har plats för en enkelsäng och har utgång till balkongen med kvällssol mot gården.

Alternativ D ger dig ett stort allrum med plats för soffa och fåtöljer där trappan avslutas. Balkongen med kvällssol mot gården förlänger rummet under varma kvällar. Från allrummet tar du dig till det mindre sovrummet. Här kan du inreda med en enkelsäng och förvara dina kläder i en garderob. Det större sovrummet har plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: