Okänd

Okänd

Välkommen till en härlig femrummare på sjunde våningen i Uppsala Entré. Lägenheten bjuder bland annat på fönster i tre väderstreck, två badrum och en stor balkong som löper hela vägen längs en av lägenhetens sidor.

Planlösning från Uppsala Entré, Uppsala, 41702
Situationsplan från Uppsala Entré, Uppsala, 41702
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Enligt överenskommelse
Burhan Balikci

Burhan Balikci

018-172582 Kontakta Burhan

Denna femma är både luftig och praktiskt planerad. Du välkomnas av en hall med förvaring i både skjutdörrsgarderob och klädkammare med städskåp. In till vänster ligger två av lägenhetens sovrum, varav ett har utgång till den stora balkongen. Här finns även ett badrum med dusch som sparar tid när alla ska göra i ordning sig på morgonen. Det stora badrummet lite längre fram i hallen är helkaklat och utrustat med både badkar, tvättmaskin och torktumlare. 

Hallen övergår i en social yta där kök och vardagsrum smälter samman. Ljuset flödar in genom många fönster och vid matplatsen finns plats för många vänner. Den sluttande innerväggen ger lägenheten en spännande atmosfär och möjliggör kreativ inredning. Efter middagen kan du öppna upp din inglasade balkong och njuta av fikat i kvällssolen. 

Lägenhetens två andra sovrum når du från vardagsrumsdelen och båda har förvaring i skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet av dessa två har ljusinsläpp från två håll och sluttande vägg mot Frodeparken.

Köket har en hög nivå på utrustningen redan från början, med bland annat helintegrerad diskmaskin, ugn i högskåp, induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn. Vi erbjuder flera tillval från vår lista med utvalda leverantörer och varumärken. Du kan välja till andra skåpsluckor, svarta vitvaror eller en snygg fondtapet. Vi ser till att allt står färdigt när du flyttar in.

Dela sidan: