BoKlok Hustomten - kloka parhus med trädgård att forma och påta i

Hej Älvängens klokaste! Missa inte chansen att bo klokt i ett välplanerat, nybyggt parhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Nu finns det bara ett fåtal bostäder kvar, först till kvarn är det som gäller!

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 2 495 000 - 2 795 000 kr
Månadskostnad: 4 680 kr
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Planerat till årsskiftet 2019/2020

Vi planerar att bygga totalt 26 bostadsrättshus i Kronogården i Älvängen. Parhusen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Husen har egen trädgård att forma och påta i och biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden.

I ett lugnt kvarter i området Kronogården i Älvängen ligger BoKlok Hustomten. Här har du andra BoKlok hem som grannar samtidigt som du bor du mitt i grönskande natur med lummiga skogar runt husknuten - perfekt för spännande utflykter, löparrundor och andra fritidsaktiviteter. I området finns dessutom Kronogårdens Naturlekplats - en spännande lekplats mitt i skogen som du når via slingrande stigar. Mellan BoKlok Hustomten och BoKlok Skogstomten kommer det även finns en gemensam yta där föreningarna själva bestämmer om det blir grillplats, fotbollsplan, sandlåda eller något annat kul.

Älvängen har ett rikt föreningsliv med ridning, fotboll, dans, handboll och motorkross som några av de aktiviteter som erbjuds. I Alebacken, cirka 4 kilometer från bostaden kan stora som små åka skidor och pulka under vinterhalvåret - och under sommaren är backen istället öppen för downhillcykling.

Här bor du nära allt du behöver för en bekväm vardag.  Flera förskolor och skolor ligger alldeles i närheten och ett par kilometer från bostaden finns köpcentrumet Handelsplats Älvängen - med mataffärer, gym, keféer, restauranger, apotek, vårdcentral och tandläkare. Vill du ta dig till andra delar i kommun utan att använda bil finns trafikskyddade gång- och cykelleder och bussarna går ofta från Älvängen Station som ligger cirka 1,5 kilometer från bostaden. Härifrån kan du även ta pendeltåget och ta dig till Göteborg och Trollhättan på 20-30 minuter. 

På bottenvåningen är man tillsammans. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, den extra höga takhöjden och det stora fönstret mot trädgården hjälps åt att förstärka den rymliga känslan. Badrummet rymmer både tvätt, tork och smutsiga tassar.

På ovanvåningen finns det tre sovrum och ett ytterligare ett stort badrum. Dessutom en klädkammare som gömmer det mesta intill det stora sovrummet.

Karta


Avstånd till platser

Hustomten entré Hustomten baksida Hustomten området Hustomten och Skogstomten området Kök med fönster badrum nedervåning Vardagsrum Vardagsrum uteliv allrum

allrum

Sovrum Sovrum badrum ovanvåning

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Ansvariga kontaktpersoner

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: