BoKlok Sagostunden - kloka parhus med trädgård att forma och påta i

Hej Älvängens klokaste! Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt parhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning vintern 2018/2019.

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 2 395 000 - 2 895 000 kr
Månadskostnad: 4 631 kr
Säljstart: Vintern 2018
Inflyttning: Årsskiftet 2018/2019

Vi planerar att bygga totalt 30 bostadsrättshus i populära Kronogården. Husen är välplanerade och ljusa, med bottenvåning för de gemensamma rummen och övervåning för alla sovrum och balkong. Alla med egen trädgård att påta i och förråd där det mesta får plats. I direkt anslutning till bostaden finns biluppställningsplats med plats för två bilar.

BoKlok Sagostunden ligger högt beläget i området Kronogården i Älvängen, Ale kommun. Här bor du i vacker natur med lummiga skogar in på knuten - perfekt för utflykter, promenader och svampplockning.

Bor du i BoKlok Sagostunden bor du nära dagis, skola, mataffär, bank, frisör och mat- och fikaställen – ja, allt du behöver dagligen. Vill du ta dig till andra delar i Ale kommun utan att använda bil finns trafikskyddade gång- och cykelleder och bussarna går ofta från Älvängen Station som ligger cirka 1,5 kilometer från bostaden. Med pendeltåg från Älvängen Station når du både Göteborg och Trollhättan på bara 15-20 minuter.

På bottenvåningen är man tillsammans. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, den extra höga takhöjden och det stora fönstret mot trädgården hjälps åt att förstärka den rymliga känslan. Badrummet rymmer både tvätt, tork och smutsiga tassar.

På ovanvåningen finns det tre sovrum och ett ytterligare ett stort badrum. Dessutom en klädkammare som gömmer det mesta intill det stora sovrummet.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.