BoKlok Sagostunden - kloka parhus med trädgård att forma och påta i

Hej Älvängens klokaste! Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt parhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning vintern 2018/2019.

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 2 395 000 - 2 895 000 kr
Månadskostnad: 4 631 kr
Säljstart: Vintern 2018
Inflyttning: Årsskiftet 2018/2019

Vi planerar att bygga totalt 30 bostadsrättshus i populära Kronogården. Husen är välplanerade och ljusa, med bottenvåning för de gemensamma rummen och övervåning för alla sovrum och balkong. Alla med egen trädgård att påta i och förråd där det mesta får plats. I direkt anslutning till bostaden finns biluppställningsplats med plats för två bilar.

BoKlok Sagostunden ligger högt beläget i området Kronogården i Älvängen, Ale kommun. Här bor du i vacker natur med lummiga skogar in på knuten - perfekt för utflykter, promenader och svampplockning.

Bor du i BoKlok Sagostunden bor du nära dagis, skola, mataffär, bank, frisör och mat- och fikaställen – ja, allt du behöver dagligen. Vill du ta dig till andra delar i Ale kommun utan att använda bil finns trafikskyddade gång- och cykelleder och bussarna går ofta från Älvängen Station som ligger cirka 1,5 kilometer från bostaden. Med pendeltåg från Älvängen Station når du både Göteborg och Trollhättan på bara 15-20 minuter.

På bottenvåningen är man tillsammans. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, den extra höga takhöjden och det stora fönstret mot trädgården hjälps åt att förstärka den rymliga känslan. Badrummet rymmer både tvätt, tork och smutsiga tassar.

På ovanvåningen finns det tre sovrum och ett ytterligare ett stort badrum. Dessutom en klädkammare som gömmer det mesta intill det stora sovrummet.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.