BoKlok Skogstomten - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa

Hej Älvängens klokaste! Missa inte chansen att bo klokt i en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Nu finns det bara ett fåtal lägenheter kvar, först till kvarn är det som gäller!

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 85 kvm
Pris: 1 495 000 - 2 295 000 kr
Månadskostnad: 3 117 - 4 817 kr
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Planerat till årsskiftet 2019/2020

Vi planerar att bygga totalt 40 bostadsrätter i Kronogården i Älvängen. Tvåor och fyror - med balkong eller altan och egen täppa i härligt söderläge.

I BoKlok Skogstomten bor du med andra BoKlok hem som grannar, i ett lugnt kvarter i området Kronogården i Älvängen. Här har du grönskande natur och skogen runt knuten - perfekt för svampplockning, löparrundor och andra fritidsaktiviteter. I skogen hittar du Kronogårdens Naturlekplats - en spännande lekplats för vuxna och barn, och mellan BoKlok Skogstomten och BoKlok Hustomten kommer det finns en gemensam yta där föreningarna själva bestämmer om det blir grillplats, fotbollsplan, sandlåda eller något annat kul.

Älvängen har ett rikt föreningsliv med ridning, fotboll, dans, handboll och motorkross som några av de aktiviteter som erbjuds. I Alebacken - cirka 4 kilometer bort kan man åka skidor och pulka under vinterhalvåret - och under sommaren är backen istället öppen för downhillcykling.

Här har du nära till allt det som behövs för en bekväm vardag. Köpcentrumet Handelsplats Älvängen - med mataffärer, gym, keféer, restauranger, apotek, vårdcentral och tandläkare ligger bara ett par kilometer från bostaden. Och i området finns flera förskolor och skolor. Vill du ta dig till andra delar i kommun utan att använda bil finns trafikskyddade gång- och cykelleder och bussarna går ofta från Älvängen Station som ligger cirka 1,5 kilometer från bostaden. Härifrån kan du även ta pendeltåget och ta dig till Göteborg och Trollhättan på 20-30 minuter.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den lummiga gården.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Ansvariga kontaktpersoner

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: