BoKlok Bojen - kloka lägenheter med balkong eller altan med grästäppa

Hej Ängelholms klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning hösten 2019.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 85 kvm
Pris: 1 095 000 - 2 095 000 kr
Månadskostnad: 3 240 - 5008 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Planerad till hösten 2019

Vi planerar att bygga totalt 30 bostadsrätter i havsnära Errarp i Ängelholm. Tvåor, treor och fyror - med balkong eller altan med egen täppa. 

I Errarp i Ängelholm byggs ett nytt bostadsområde med ett vård- och omsorgsboende, villor, hus och lägenheter med gemensam park och lekplats mellan bostäderna. Här kommer BoKlok Fyren ligga, och nu planerar vi även bygga etapp två - BoKlok Bojen! Tvåor, treor och fyror fördelade i tre tvåvåningshus. Lägenheterna är öppna och ljusa och har antingen balkong eller altan med tillhörande trädgårdstäppa att forma och påta i -  och till varje lägenhet ingår en parkeringsplats.

Här bor du i ett lugnt kvarter nära havet, och har skogar och ängar runt knuten. Längs med hela kusten finns långa sandstränder där du kan sola och bada på sommaren - eller ta ett uppfriskande dopp på vintern. Att bo nära havet och dessutom Rönne å är perfekt för dig som är intresserad av fiske, båtliv eller andra vattenaktiviteter. Och det finns dessutom flera vackra vandring- och cykelleder att upptäcka. Ängelholm har ett rikt föreningsliv och erbjuder flera idrotter i området - bland annat fotboll, friidrott, ridning och kampsport.

Här bor du nära allt du behöver för en bekväm vardag - såsom skolor, förskolor, mataffär och på gångavstånd ligger Skäldervikens hamn. 3 kilometer bort ligger handelsområdet Brännborn Center med över 40 butiker och större matbutiker. Fler butiker, restauranger, bibliotek och sjukhus finns inne i Ängelholms centrum, 2,5 kilometer från bostaden - här finns dessutom Ängelholms Tågstation. När det är dags att flytta in så kommer det finnas en busshållplats ett stenkast från bostaden med frekventa avgångar till bland annat Ängelholms centrum. Och en kort cykeltur bort ligger Barkåkra station som trafikeras av Pågatågen. Dessutom har du nära till Ängelholms flygplats.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Ansvariga kontaktpersoner

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: