BoKlok Fyren- kloka lägenheter med balkong eller altan

Hej Ängelholms klokaste! Missa inte chansen att bo klokt i en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära havet och grönskande natur. Nu finns det bara ett fåtal lägenheter kvar, först till kvarn är det som gäller!

Antal rum: 1 - 4
Boarea: 31 - 85 kvm kr
Pris: 695.000 - 2.095.000 kr
Månadskostnad: 1.826 - 5.008
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Planerad till våren 2019

Vi planerar att bygga totalt 27 bostadsrätter i  populära och havsnära Errarp i Ängelholm. Ettor, tvåor, treor och fyror - alla med balkong eller altan och gräsmatta i härligt sydvästläge. Vissa ettor har fransk balkong. 

Här bor du nära allt du behöver för en bekväm vardag - såsom skolor, förskolor, mataffär och på gångavstånd ligger Skäldervikens hamn. 3 kilometer bort ligger handelsområdet Brännborn Center med över 40 butiker och större matbutiker. Fler butiker, restauranger, bibliotek och vårdcentral finns inne i Ängelholms centrum, 2,5 kilometer från bostaden - där även tågstation ligger. I närområdet finns busshållplats med frekventa avgångar till bland annat Ängelholms centrum och en kort cykeltur bort ligger Barkåkra station som trafikeras av Pågatågen. Dessutom har du nära till Ängelholms flygplats.

I området planeras det för fler bostadsrätter, villor, hus och ett vård- och omsorgsboende som kommer skapa ett eget litet samhälle med lekplats och andra gemensamma ytor.

BoKlok Fyren ligger mitt i grönskande natur och med närhet till havet. Här bor du i ett lugnt kvarter med skogar, mossar och ängar som bjuder in till spännande utflykter för stora och små - och med flera vackra vandring- och cykelleder att upptäcka.

Längs med hela kusten löper långa sandstränder där du kan sola och bada på sommaren - eller ta ett uppfriskande dopp på vintern. Närheten till havet och Rönne å är perfekt för den som är intresserad av fiske, båtliv eller andra vattenaktiviteter.

Ängelholm har ett rikt föreningsliv och erbjuder flera idrotter i området - bland annat fotboll, friidrott, ridning och kampsport.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den lummiga gården.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Ansvariga kontaktpersoner

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: