Om BoKlok Eden

Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt parhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Läs mer på boklok.se/eden.

Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: fr. 1.990.000 kr
Månadskostnad: 5.138 kr
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Planerad våren 2018
Dela sidan:

Försäljningen av de 16 kloka bostadsrätter vi bygger i populära Nygårdarna i Borlänge pågår för fullt. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Alla med egen trädgård i härligt västerläge att forma och påta i och dubbel biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden.

Gå in på projektets hemsida via länken nedan för att se vilka bostäder som är lediga.

Kontakta sedan mäklare Victor Pers Gesteby på Fastighetsbyrån i Borlänge på tel 070-205 71 45 eller på e-post victor.pers.gesteby@fastighetsbyran.se.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om Boklok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: