BoKlok Fritiden - kloka radhus med trädgård att forma och påta i

Hej Gävle! Snart kan du bo så här. I ett välplanerat, nybyggt radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning våren.

Boarea: 117 kvm
Säljstart: XX månad år
Inflyttning: Vår/Sommar/Höst/Vinter 20XX

Vi planerar att bygga totalt 18 bostadsrättshus i populära och natursköna Lindbacka. Radhusen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Husen har egen trädgård att forma och påta i och biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden med plats för två bilar.

BoKlok Fritiden planeras i Lindbacka ca 5 km norr om Gävle centrum. Villor och radhus dominerar området som beskrivs som Gävles moderna, vita stadsdel med golfbanan som granne. Här bor du nära naturen som har en barnvänlig karaktär. Namnet BoKlok Fritiden kommer från att det finns många valmöjligheter för ett aktivt liv. I närheten av bostadsområdet finns ett motionsområde med naturstigar och skidspår på vintern, naturreservat och cirka 5 km bort ligger havet. För alla barn planeras det för en lekplats och pulkabacke i den nordvästra delen av Lindbacka.

I BoKlok Fritiden bor du i ett av Gävles nyaste och populäraste bostadsområden. Idag finns en förskola nära och i närliggande området i Strömsbro finns bland annat mataffär, hälsocentral och skola. Med bil tar du dig in till Gävle centrum på cirka 15 min och det finns även goda kommunikationer med kommunaltrafik och fina cykelbanor.

På bottenvåningen är man tillsammans. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, den extra höga takhöjden och det stora fönstret mot trädgården hjälps åt att förstärka den rymliga känslan. Badrummet rymmer både tvätt, tork och smutsiga tassar.

På ovanvåningen finns det tre sovrum och ett ytterligare ett stort badrum. Dessutom en klädkammare som gömmer det mesta intill det stora sovrummet.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.