Slutsålt

BoKlok Svärdet - kloka lägenheter med balkong eller altan med egen täppa

Hej Gävle! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning sommaren 2019.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 85 kvm
Pris: 1.065.000 - 1.860.000 kr
Månadskostnad: 3.071 - 4.746
Säljstart: Slutsålt
Inflyttning: Planerad inflyttning sommaren 2019

Vi planerar att bygga totalt 39 bostadsrätter i natursköna Hemlingby. Tvåor, treor och fyror - med balkong eller altan med egen täppa i härligt väster- och söderläge.

Som boende i BoKlok Svärdet bor du granne med natur, vidsträckta myrer och har samtidigt nära till kommunikation och service. Hemlingby är Gävles viktigaste friluftsområde med spår, delvis med elljus, leder och mountainbikebana. För den skidglada finns även en slalombacke och på vintern spåras det upp för längdskidåkning, det finns gott om rastplatser runt om med vindskydd och eldstad. I närheten ligger också Hemlingbystugan mitt i friluftsområdet med restaurang, bad, bastu och relax.

Idag är Hemlingby är ett lantligt villaområde som nu kompletteras med cirka 500 nya bostäder och när området är helt klart kommer både vård och skola att finnas ett stenkast bort. Cirka 2 km från BoKlok Svärdet ligger Hemlingby köpcentrum med både butiker och mataffärer. För den som pendlar ligger E4an runt knuten och bakom bostadsområdet planeras busskommunikationer samt bra cykel och gångvägar. 

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den lummiga gården.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Vill du veta mer om BoKlok?

   Kundtjänst: 020-265565
   Växel: 010-448 00 00

   Kontakta oss via e-mail »

   Läs mer på boklok.se »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: