Slutsålt

Centralt läge på söder

Välkommen till Timmermansgatan, ditt nya hem på söder i centrala Gävle. Här bygger Skanska 38 st lägenheter.

Byggnaden är uppdelad i två delar, mellan dessa ligger ett gemensamt, öppet trapphus som fungerar som foaje, uterum och mötesplats. Det glasade trapphuset utgör också gräns mellan den publika entrezonen mot gatan och husets privata gård, som har utblick mot och kontakt med Klockgjutareparken i norr.

Lägenheterna kommer att vara ljusa och trivsamma samt uppfylla dagens krav på ett förstklassigt, modernt och urbant boende där vi utnyttjar läget bästa sätt. Fasaden, parken och gatumiljön ska vara inbjudande och bidra till ett mervärde för området och alla som bor och vistas där.

Fakta om projektet

Säljstart: Slutsålt
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Ansvarig kontaktperson

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80 Contact

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Närområdet

Lev spontant med en bekväm vardag

Timmermansgatan är något så fantastiskt som ett kvarter där du har nära till precis allt, men som också erbjuder ett lugn som är unikt för ett så centralt läge. Gävle har en lång historia av handel och sjöfart med sitt läge vid mynningen av Bottenhavet. Hamnen är fortfarande hjärtat av import och export på östkusten. Den populära högskolan, snabbtåget som tar dig till Stockholm city på mindre än 90 minuter och den korta restiden till Arlanda gör Gävle till en mer attraktiv plats än någonsin att både bo och verka i.

Timmermansgatan ligger ett stenkast från Södra Kungsgatans folkliv, mitt på söder. Att bo här innebär att kunna äta en spontan söndagsbrunch på Konditori Lido, ta ett glas på en uteservering följt av en promenad längs Gavleåns charmiga trähuskvarter. Det betyder också att kunna ta ett spontant stopp på Matildas för en bit mat på väg från jobbet eller ta med dig middag från Söders Deli hem till lugnet på balkongen. 

Här kan du njuta av den underbara friheten att kunna ta dig till fots praktiskt taget överallt. En picknick i Boulongern eller shopping i Nian är bara en promenad bort. Och närheten till skolor, barnomsorg och bra kommunikationer ger dig några extra minuter med kaffekoppen och familjen varje morgon. På Timmermansgatan får du en spontanare och mer bekväm vardag.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Timmermansgatan

Ansvarig kontaktperson

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80 Contact

Svensk Fastighetsförmedling

Nygatan 29
801 35 Gävle
tel: 026-10 52 80

svenskfast.se/gavle»

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: