Lägenhet 1001

Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1001
1 / 2 - Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1001
Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1001
2 / 2 - Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1001

För dig som söker ett socialt och välplanerat hem är den här trean på entrévåningen helt perfekt. Här samsas gemensamma ytor i vardagsrum och kök med lite mer privata vrår på bästa sätt. Den soliga terrassen blir pricken över i:et.

En inbjudande entré med bra förvaring välkomnar dig in i den här trevliga trean om 75 kvadrat. I skjutdörrsgarderoben finns det gott om plats för ytterkläder och skor som du inte vill ha framme för stunden. Intill hallen ligger ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk bänkskiva att vika tvätten på.

De öppna ytorna i vardagsrum och kök blir lite av hemmets hjärta. Möblera med en större sittgrupp i vardagsrummet, som får härliga ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. I köksdelen finns det bra ytor för både matlagning och bak och den praktiska köksön ger extra arbetsyta. Det här rummet ger utrymme för trevliga middagar såväl som mysiga hemmakvällar.

Hemmets bägge sovrum är båda ljusa och rymliga – det större med plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob och det mindre med plats för säng och skrivbord. Det större sovrummet förlängs ytterligare av den trevliga terrassen, där du kan njuta av både morgonkaffet och kvällsfikan tillsammans med de du tycker om. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 74 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 6
Nummer 1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Våren 2018
Egenskaper Takterrass

Ansvarig kontaktperson

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80

Hem från Skanska i sociala medier