Lägenhet 1005

Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1005
1 / 2 - Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1005
Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1005
2 / 2 - Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1005

Välkommen in i en öppen trea om 71 kvadrat med två stora terrasser i olika väderstreck. Här är det enkelt att trivas med sociala ytor, smart förvaring och fint ljusinsläpp.

På entrévåningen hittar du denna trevliga och luftiga lägenhet med ingång från hemmets ena terrass, med oslagbart läge i sydväst. En välkomnande entré med god förvaring som ger plats för allt från ytterkläder till städredskap, öppnar upp hemmet. Från hallen når du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Hemmets mittpunkt är kök och vardagsrum i ett. Det är ett socialt rum där kan du laga mat samtidigt som du konverserar med gästerna i soffan. En smart köksö skapar dessutom extra arbetsyta och blir en naturlig samlingsplats. Det finns även plats för ett stort matbord där du kan avnjuta goda middagar tillsammans med de du tycker om. Flera fönster gör att detta blir ett ljust och behagligt rum.

Från vardagsrummet når du de två sovrummen, båda med fint ljusinsläpp. Det största har plats för dubbelsäng och rymlig skjutdörrsgarderob och det mindre har plats för säng och skrivbord. Härifrån leder dörren ut till den andra stora terrassen. Här kan du spendera ljusa sommarkvällar och göra det som passar just dig – äta middag med vänner, läsa en bra bok eller ta dagens första kopp kaffe. 

Du kan också välja bort det minsta sovrummet för att få ett ännu större vardagsrum, om det passar dig och din livsstil bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Bosch och Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 70 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 6
Nummer 1005
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Våren 2018
Egenskaper Takterrass

Ansvarig kontaktperson

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80

Hem från Skanska i sociala medier