Lägenhet 1202

Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1202
1 / 2 - Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1202
Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1202
2 / 2 - Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1202

Välkommen till en trevlig tvåa på tredje våningen, med generösa umgängesytor och en stor härlig balkong.

Entrén är inbjudande och välplanerad med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Intill hallen ligger det helkaklade badrummet med duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänk att vika tvätten på.

Köket ligger i vinkel med gott om arbetsytor och en vägg delar smakfullt av mot vardagsrumsdelen som ger matbordet sin naturliga plats. Vardagsrumsdelen rymmer en större soffgrupp och dessutom förlängs rummet med den stora balkongen, där det finns plats att möblera och inreda precis som du vill. Här kan du njuta av en god bok i solen eller ha trevliga middagar tillsammans med vänner och familj.

Hemmets sovrum är ljust och rymligt med gott om plats för en dubbelsäng och förvaring finns i skjutdörrsgarderob och städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Bosch och Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 6
Nummer 1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Våren 2018
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80

Hem från Skanska i sociala medier