Lägenhet 1204

Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1204
1 / 2 - Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1204
Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1204
2 / 2 - Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1204

Välkommen in i detta fina och rymliga hem med ljusinsläpp i tre väderstreck. Här är det lätt att trivas bland öppna ytor och en generös balkong.

Vid gångterrassen hittar du dörren in till denna gemytliga tvåa, på andra våningen. En ljus entré med bra förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob leder dig in. Vid hallen hittar du också det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten.

Det ljusa kombinerade vardagsrummet och köket är öppet och rymmer en större soffgrupp samt ett middagsbord, där du kan avnjuta goda middagar tillsammans med dina vänner. En praktisk köksö blir dessutom en trevlig samlingsplats och ger extra arbetsyta.

Hemmets sovrum, med utsikt i två väderstreck, bjuder på bra förvaring i två garderober. Här finns även den uppskattade balkongen där du kan slappna av med en bra bok eller bjuda in till fika under varma sommardagar.

Du kan också välja bort det minsta sovrummet för att få ett ännu större vardagsrum, om det passar dig och din livsstil bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Bosch och Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 57 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 6
Nummer 1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Våren 2018
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80

Hem från Skanska i sociala medier