Lägenhet 1206

Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1206
1 / 2 - Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1206
Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1206
2 / 2 - Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1206

Välkommen in på tredje våningen, i en öppen trea om 71 kvadrat med gångterrass och rymlig balkong. Här är det enkelt att trivas med sociala ytor, smart förvaring och fint ljusinsläpp.

Från en trevlig gångterrass når du hemmets välkomnande entré. Här finns bra förvaring med plats för allt från ytterkläder till städredskap. Från hallen når du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Hemmets mittpunkt är ett kombinerat kök och vardagsrum. Det är ett socialt rum där kan du laga mat samtidigt som du konverserar med gästerna i soffan. En smart köksö skapar dessutom extra arbetsyta och blir en naturlig samlingsplats. Det finns även plats för ett stort matbord där du kan avnjuta goda middagar tillsammans med de du tycker om. Flera fönster gör att detta blir ett ljust och behagligt rum.

Från vardagsrummet når du två sovrum, båda med fint ljusinsläpp.  Det största har plats för dubbelsäng och smart skjutdörrsgarderob och det mindre har plats för säng och skrivbord. Här hittar du dörren ut till den rymliga och trevliga balkongen. Här kan du göra det som passar just dig – fika med vänner, läsa en bra bok eller ta dagens första kopp kaffe. 

Du kan också välja bort det minsta sovrummet för att få ett ännu större vardagsrum, om det passar dig och din livsstil bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Bosch och Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 70 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 6
Nummer 1206
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Våren 2018
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80

Hem från Skanska i sociala medier