Lägenhet 1303

Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1303
1 / 2 - Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1303
Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1303
2 / 2 - Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1303

Välkommen till en ljus gaveltrea på fjärde våningen. Här bor du med sociala ytor och en härlig balkong i solläge. Kom in och titta mer!

En stor entré med förvaring i skjutdörrsgarderob och städskåp, öppnar upp denna trevliga trea. Intill hallen ligger det helkaklade badrummet, som är utrustat med både dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt.

De öppna ytorna i vardagsrum och kök blir lite av hemmets hjärta. Möblera med en större sittgrupp i vardagsrummet, som får härliga ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. I köksdelen finns det bra ytor för matlagning, där en praktisk köksö skapar extra arbetsyta.

De två sovrummen är rymliga och har fint ljusinsläpp. Det största har plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob och det mindre har plats för säng och skrivbord. Från det mindre sovrummet finns även dörren ut till den härliga balkongen. Den har ett perfekt soligt läge i sydväst och plats för utemöbler. Här kan du bjuda in till middagar eller fikastunder tillsammans med dem du tycker om. 

Du kan också välja bort det minsta sovrummet för att få ett ännu större vardagsrum, om det passar dig och din livsstil bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Bosch och Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 74 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 6
Nummer 1303
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Våren 2018
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80

Hem från Skanska i sociala medier