Lägenhet 1405

Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1405
1 / 2 - Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1405
Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1405
2 / 2 - Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1405

Välkommen hem till en trea med en stor social yta där du får plats med många vänner och goda middagar. Den rymliga balkongen ger extra trivsel och utvidgar hemmet ytterligare.

Kom in och titta närmare på denna välplanerade trea på femte våningen. Entrén är rymlig och du har gott med förvaring i skjutdörrsgarderob och städskåp. Intill hallen hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt.

Hemmets absoluta mittpunkt är köket och vardagsrummet som smälter samman till en stor social yta, som badar i ljus med fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet kan du även kliva ut på din balkong, som har gott om plats för möblering. Här kan du bjuda ut till fika härliga sommardagar.

På var sida om vardagsrummet ligger sovrummen. Det mindre har fint ljusinsläpp och förvaring i två garderober. Intill ligger dessutom en klädkammare på ytterligare två kvadrat. Det större sovrummet har plats för en dubbelsäng och förvaring i en väl tilltagen skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Bosch och Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 82 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 6
Nummer 1405
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Våren 2018
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Ansvarig kontaktperson

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80

Hem från Skanska i sociala medier