Lägenhet 1501

Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1501
1 / 2 - Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1501
Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1501
2 / 2 - Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1501

I den här trean om 80 kvadrat samsas sällskapsytor med mer privata vrår på bästa sätt. Den enorma terrassen ger hemmet en helt extra dimension. Välkommen hem!

Kom in, häng av dig jackan i den praktiska skjutdörrsgarderoben och titta närmare på denna välplanerade trea. Entrén är rymlig och härifrån får du en bra överblick över lägenheten. På din högra sida ligger det största av hemmets två sovrum, med plats för dubbelsäng. Intill finns en fyra kvadrat stor klädkammare som rymmer massor av kläder. Från sovrummet finns även en av dörrarna ut till terrassen.

Från entrén når du också hemmets helkaklade badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt.

Hemmets hjärta är det kombinerade kök- och vardagsrummet. Ett socialt rum med plats för matbord och soffgrupp. En trevlig köksö skapar extra arbetsyta och blir en naturlig samlingsplats. Från vardagsrummet finns den andra dörren ut till den stora terrassen – här kan du möblera för stora middagar, ha ditt eget odlingshörn och låta barnen leka fritt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Bosch och Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 78 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer 1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Våren 2018
Egenskaper Takterrass, Klädkammare

Ansvarig kontaktperson

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80

Hem från Skanska i sociala medier