Lägenhet 1502

Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1502
1 / 2 - Planlösning från Timmermansgatan, Gävle, 1502
Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1502
2 / 2 - Situationsplan från Timmermansgatan, Gävle, 1502

I den här trean om 73 kvadrat samsas sällskapsytor med mer privata vrår på bästa sätt. Den enorma terrassen ger hemmet en helt extra dimension. Välkommen hem!

Kom in, häng av dig jackan och titta närmare på denna välplanerade trea. Entrén är rymlig och härifrån får du en bra överblick över lägenheten. På din vänstra sida ligger det största av de två sovrummen, med plats för dubbelsäng och en skjutdörrsgarderob. Här finns även en av dörrarna ut till terrassen.

Intill hallen ligger hemmets helkaklade badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt.

Hemmets hjärta är det kombinerade kök- och vardagsrummet. Ett socialt rum med plats för matbord och soffgrupp. En trevlig köksö skapar extra arbetsyta och blir en naturlig samlingsplats. Från vardagsrummet finns den andra dörren ut till den stora terrassen – här kan du möblera för stora middagar, ha ditt eget odlingshörn och låta barnen leka fritt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Bosch och Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer 1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Enl överenskommelse
Egenskaper Takterrass

Ansvarig kontaktperson

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80

Hem från Skanska i sociala medier