Närområdet

Lev spontant med en bekväm vardag

Timmermansgatan är något så fantastiskt som ett kvarter där du har nära till precis allt, men som också erbjuder ett lugn som är unikt för ett så centralt läge. Gävle har en lång historia av handel och sjöfart med sitt läge vid mynningen av Bottenhavet. Hamnen är fortfarande hjärtat av import och export på östkusten. Den populära högskolan, snabbtåget som tar dig till Stockholm city på mindre än 90 minuter och den korta restiden till Arlanda gör Gävle till en mer attraktiv plats än någonsin att både bo och verka i.

Timmermansgatan ligger ett stenkast från Södra Kungsgatans folkliv, mitt på söder. Att bo här innebär att kunna äta en spontan söndagsbrunch på Konditori Lido, ta ett glas på en uteservering följt av en promenad längs Gavleåns charmiga trähuskvarter. Det betyder också att kunna ta ett spontant stopp på Matildas för en bit mat på väg från jobbet eller ta med dig middag från Söders Deli hem till lugnet på balkongen. 

Här kan du njuta av den underbara friheten att kunna ta dig till fots praktiskt taget överallt. En picknick i Boulongern eller shopping i Nian är bara en promenad bort. Och närheten till skolor, barnomsorg och bra kommunikationer ger dig några extra minuter med kaffekoppen och familjen varje morgon. På Timmermansgatan får du en spontanare och mer bekväm vardag.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier