Centralt läge på söder

Välkommen till Timmermansgatan, ditt nya hem på söder i centrala Gävle. Här bygger Skanska 38 st lägenheter.

Antal rum: 2 - 4 rum
Boarea: 55 - 120 kvm
Pris: 1 955 460 - 4 325 000 kr
Säljstart: Slutsålt
Inflyttning: Kvartal 2 2018

Tidplan för Timmermansgatan

Planering
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Besiktning
Inflyttning

Byggnaden är uppdelad i två delar, mellan dessa ligger ett gemensamt, öppet trapphus som fungerar som foaje, uterum och mötesplats. Det glasade trapphuset utgör också gräns mellan den publika entrezonen mot gatan och husets privata gård, som har utblick mot och kontakt med Klockgjutareparken i norr.

Lägenheterna kommer att vara ljusa och trivsamma samt uppfylla dagens krav på ett förstklassigt, modernt och urbant boende där vi utnyttjar läget bästa sätt. Fasaden, parken och gatumiljön ska vara inbjudande och bidra till ett mervärde för området och alla som bor och vistas där.

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80 Kontakta Jonas

Karta


Avstånd till platser

Närområdet

Lev spontant med en bekväm vardag

Timmermansgatan är något så fantastiskt som ett kvarter där du har nära till precis allt, men som också erbjuder ett lugn som är unikt för ett så centralt läge. Gävle har en lång historia av handel och sjöfart med sitt läge vid mynningen av Bottenhavet. Hamnen är fortfarande hjärtat av import och export på östkusten. Den populära högskolan, snabbtåget som tar dig till Stockholm city på mindre än 90 minuter och den korta restiden till Arlanda gör Gävle till en mer attraktiv plats än någonsin att både bo och verka i.

Timmermansgatan ligger ett stenkast från Södra Kungsgatans folkliv, mitt på söder. Att bo här innebär att kunna äta en spontan söndagsbrunch på Konditori Lido, ta ett glas på en uteservering följt av en promenad längs Gavleåns charmiga trähuskvarter. Det betyder också att kunna ta ett spontant stopp på Matildas för en bit mat på väg från jobbet eller ta med dig middag från Söders Deli hem till lugnet på balkongen. 

Här kan du njuta av den underbara friheten att kunna ta dig till fots praktiskt taget överallt. En picknick i Boulongern eller shopping i Nian är bara en promenad bort. Och närheten till skolor, barnomsorg och bra kommunikationer ger dig några extra minuter med kaffekoppen och familjen varje morgon. På Timmermansgatan får du en spontanare och mer bekväm vardag.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Timmermansgatan

Svensk Fastighetsförmedling

Nygatan 29
801 35 Gävle
tel: 026-10 52 80

svenskfast.se/gavle»

Ansvariga kontaktpersoner

Jonas Östblom

Jonas Östblom

026-10 52 80 Kontakta Jonas
Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.