Njut av vardagen i Kviberg

Välkommen till Ängsklockan i Kviberg! Här bor du nära både natur och stad. Njut av allt Kviberg har att erbjuda både sport, natur och härliga söndagar i solen. Samtidigt som du har närheten till stan.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 35 - 97 kvm
Pris: 2 140 000 - 4 470 000 kr
Månadskostnad: 2 297 - 5 386 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: prel start hösten 2019

Tidsplan för Ängsklockan

Planering
Säljstart brf Ängsklockan
Boka visning
Inredningsval
Byggstart
Besiktning
Inflyttning

Här hittar du en härlig kombination av natur och sportaktiviteter. Samtidigt som du enkelt tar dig in till stan. Om du nu skulle vilja det. Här har du nämligen lite av allt, oavsett om det är ett skidspår som är öppet året om eller kanske en söndagstur till Kvibergs marknad. 

Hemmen blir ljusa och trevliga med en exteriör som matchar Kvibergs kaserner på ena sidan – och bjuder på en ljus och välkomnande fasad på andra sidan. Utöver det får du även trevliga pergolor på innergården. Interiören är ritad för att få in så mycket ljus som möjligt och när du kliver in i hallen ska du se stora delar av hemmet. Det skapar en öppen känsla och gör att hemmet känns välkomnande. Det blir helt enkelt en plats du gärna kallar hemma.

 

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

svanenmarkt-logo

Hitta ditt hem med lägenhetsväljaren


Lägenhetsväljare Ängsklockan

Vi har tagit fram en lägenhetsväljare över kvarteret brf Ängsklockan. Ett praktiskt online verktyg som ger dig en bra översikt över lägenheternas placering i huset och hjälper dig hitta ditt perfekta hem.

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren »

Olika inredningskoncept


Köksväljaren

Du kan redan nu se hur ditt kök kan se ut. I köksväljaren kan du se de möjligheter som går att välja mellan. Klicka på länken nedan och prova vilken kombination som passar just dig!

Hitta din inredning med köksväljaren »

Karta


Avstånd till platser

Kvibergs Ängar, Ängsklockan

Översiktsbild Ängsklockan i Kviberg

Välkommen till etapp 2 och brf Ängsklockan i Kviberg

Ängsklockan exteriör etapp 2

Välkommen till brf Ängsklockan i Kviberg

Exteriör Ängsklockan etapp 2

Exteriör Ängsklockan

Härliga uteplatser

Exteriör Kviberg Skanska

Interiör från en etta Kviberg

Illustration från en etta i Ängsklockan

Interiör från en trerummare Kviberg

Illustration från en trerummare

Interiör från en tvårummare kviberg

Illustration från en trerummare

interiör kök och vardagsrum ängsklockan

Illustration från en tvårummare

Interiör sovrum Ängsklockan

Illustration från sovrum från en tvårummare

Interiör från en fyrarummare Kviberg

Illustration från en fyrarummare

Kvibergs Ängar

I Kviberg bor du med närhet till allt du behöver. I närområdet finns massor av aktiviteter samtidigt som du snabbt och enkelt kan ta dig in till stan. Läs mer om Kviberg och hitta ditt nya hem idag!

Närområdesbild Kviberg

Kviberg

Kvibergs kasserner

naturstigar

Löptur Kviberg

fotboll kviberg

klättervägg

Volleyboll Kviberg

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Ängsklockan i Kviberg

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: