Grönområden och storstadskänsla

I Kviberg bygger vi ett nytt hållbart kvarter med ljusa och välplanerade lägenheter! Här finns alltifrån små bostäder till fyror där hela familjen får plats.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 35 - 97 kvm
Pris: 1 975 000 - 4 150 000 kr
Månadskostnad: 2 315 - 5 451 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: December 2019

Ansvarig kontaktperson

Välkommen till Ängsklockan i Kviberg!
Här hittar du en härlig kombination av natur och sportaktiviteter. Samtidigt som du enkelt tar dig in till stan. Om du nu skulle vilja det. Här har du nämligen lite av allt, oavsett om det är ett skidspår som är öppet året om eller kanske en söndagstur till Kvibergs marknad. 

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarkt-logo
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Hitta din nya bostad med bostadsväljaren


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Kvibergs Ängar, Ängsklockan

  Överblick Exteriör Kvibergs Ängar

  Kvarteret som Ängsklockan blir en del av

  På bilden ser du hur Ängsklockan befinner sig mot de kommande etapperna i området. I framtiden kommer det att byggas ytterligare flerfamiljshus samt radhus och ett äldreboende i kvarteret.

  Exteriör Ängsklockan

  Fint, grönt och mysigt

  Välkommen till Ängsklockan – där du alltid kan njuta av livet. På den mysiga innergården kan du bjuda in vänner och umgås eller bara sitta i solen och ta det lugnt. Kvarteret kommer bli varierat med ett lamellhus och ett punkthus. I ett senare skede kommer det även tillkomma radhus för att skapa en härlig blandning. Ängsklockan består av ett lamellhus med fyra våningar och ett punkthus med sex våningar. Båda byggnaderna får ett rött tegel – vilket kopplar till ett av områdetsmest kända landmärken – Kvibergs kaserner. Mot gårdenfår lamellhuset ljus betong som står i en vacker kontrast mot det röda teglet.

  Exteriör Ängsklockan

  Vid entrén hittar du pergolor av trä som gör att det känns ombonat och välkomnande samtidigt som häckar och trädrader delar in de olika platserna på gården. Hela gården och gångarna mellan husen är dessutom upplysta, så att du får en trygg och hemtrevlig känsla även på kvällen.

  Vardagsrum Kviberg 2 rok

  Ett vardagsrum för dig som vill njuta av ljuset

  I det här vardagsrummet på fjärde våningen får du fantstiskt ljusinsläpp tack vare de många och stora fönstren. Tillsammans med den öppna planlösningen skapas en skön rymd som gör det enkelt att trivas.

  Kök Kviberg 2 rok

  Ett kök för dig...

  ... och alla som du känner? Med en öppen planlösning skapar du ett hem där det är enkelt att involvera släkten eller alla dina vänner i kökets matglädje. Här kan alla hugga i.

  Kök Kviberg 2 rok
  Badrum med tvättmaskin och torktumlare

  Nära till vardagssysslorna

  I alla Ängsklockans lägenheter finns det tvättmöjligheter. I de större lägenheterna hittar du både tvättmaskin och torktumlare, medan de mindre lägenheterna har en kombimaskin. Det hjälper dig att få ihop vardagen när du inte behöver tänka på att boka en gemensam tvättstuga.

  Sovrum Kviberg 2 rok

  Njut av grönskan i Ängsklockan

  Kvibergs kaserner genom träden

  I Ängsklockan finns aktiviteterna runt hörnet

  I Kviberg kan vardagen lika gärna vara helg. En grå tisdag kan piggas upp med lite beachvolleyboll eller kanske lite skidor på en torsdag när allt man ser är grus och slask utomhus. Tur är väl att Kviberg alltid erbjuder något mer.

  Beachvolleyboll

  Få platser slår Kviberg för dig som gillar att träna

  När det kommer till träningsutbudet är det få platser som slår Kviberg. Här finns till exempel Skidome som har över 1 km skidåkning, oavsett årstid och Beach Center, som erbjuder beachvolleyboll både inomhus och utomhus, är världens största. Klätterdomen, som är Göteborgs största klättergym, ligger också alldeles i närheten.

  Fotbollsmatch för barn

  Om du föredrar mer klassisk träning så finns det självklart traditionella gym samt en upplyst motionsslinga som planeras att dras genom områdets innegårdar och längs Säveån. Det planeras även för grillplatser, utegym och hundrastplatser.

  Röd klättervägg
  Löpare i grönskande löparspår
  Spårvagn
  SKF Gamlestan

  Njut på ditt sätt

  Bara en kort promenad bort hittar du Gamlestans centrum med allt från matbutik och apotek till italiensk finrestaurang och stans kanske bästa veganska krogmat. Ta en kopp kaffe på Cederleüfs & Svenheimers. Promenera bort till Kvibergs marknad och kika igenom vad som finns – innan du går hemåt för att laga frukost på de färska matvaror du hittade på marknaden. Om solen skiner och du inte vill sätta dig på spårvagnen för att komma in till stan, finns det cykelvägar hela vägen in till centrum. Det tar dig inte mer än ungefär tjugo minuter. Vissa saker ter sig självklara när man bor här – detta är några av dem. Varmt välkommen till Kviberg.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Ängsklockan i Kviberg

   Ansvarig kontaktperson

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Johan på Gårdas Gata 5
   405 18  Göteborg
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: