Lägenhet 21A-1002

Ledig

Välkommen in på entrévåningen till en välplanerad trea om 75 kvadrat med bra förvaring och en härlig uteplats i söderläge.

Planlösning från Ängsklockan, Göteborg, 21A-1002
Situationsplan från Ängsklockan, Göteborg, 21A-1002
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 3 540 000 kr
Månadskostnad: 4 408 kr
Boarea: 75,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 1 av 4
Nummer: 21A-1002
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Nov 2019

Här möts du av en välkomnande entré med en skjutdörrsgarderob för avhängning. Från hallen når du hemmets två sovrum samt det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet når du kök och vardagsrum som smälter samman till en trevlig social yta. Här finns även en stor skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaring samt utgången till den trevliga uteplatsen i söderläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: