Solkraft på köpet

I enplanshusen bor du lite extra grönt – här finns nämligen både solceller och bergvärme. Det innebär att driftskostnaden blir lägre för dig! Du får också en trevlig öppen planlösning – perfekt när du bjuder över vänner på middag.

Planlösning för hus 40 Billdals Strandäng

Enplansvillorna i Billdals Strandäng har en unik fördel. De har nämligen solceller på taket! Elen som produceras används i första hand till husets varmvatten och uppvärmning, eventuellt överskott kan säljas till en elleverantör.

Kök och vardagsrum får en fantastisk rymd tack vare en nockhöjd på 3,5 meter. Med sina 108 ljusa och välplanerade kvadratmeter är enplansvillorna ett utmärkt val för dig som vill bo riktigt grönt. Från hallen når du gästtoalett, badrum, tvättstuga och ett av hemmets sovrum. Vardagsrummet smälter samman med köket vilket skapar den öppna och sociala känslan. Det mysiga U-köket kommer med en halvvägg som skärmar av området utan att stänga till. Om du vill ha ett extra rum bredvid köket går det att välja till. Du kan även välja till en mysig braskamin i vardagsrummet. Från vardagsrummet når du dessutom utgången till den härliga altanen om 14 kvadratmeter – perfekt för härliga sommarkvällar. 

Kika in i enplanshuset här»

Dela sidan: