Inredningsval i Billdals Strandäng

I Billdals Strandäng bor du inte bara i en vacker miljö – du har även tillgång till en mängd vackra inredningsval. Läs mer om bänkskivor, klinker och praktisk förvaring.

billadals_strandäng_skanska

Välj en bänkskiva som matchar

En bänkskiva sätter ofta den övergripande känslan i köket. Därför har vi tagit fram tre högkvalitativa val för dig. Alla skivorna är i granit för att ge ett levande intryck i hemmet. Samtidigt är granit ett mycket bra material för bänkskivor eftersom det inte skadas av rengöringsmedel eller citronsyror. I grundsortimentet ingår Nero Assoluto – en mörk skiva som ger dig en bra bas att bygga vidare på. Du har även möjlighet välja till Grå Bohus eller Viscount White för att skapa ett annat uttryck i köket.

billdal_inredning_skanska

Praktisk förvaring

I Billdals Strandäng har du gott om praktisk förvaring. Oavsett om vi pratar höga skåp i köket, rymliga skjutdörrsgarderober eller klädkammaren du kan välja till i tvåplanshuset. Du får även en smidig karusell kökets hörnskåp så att förvaringen av kastruller och stekpannor blir lite enklare.

inredning_forvaring_skanska

Klinker för alla!

När du ska välja klinker till hall och badrum finns det flera val. I grundsortimentet hittar du Tellus Calypso från Höganäs. Du väljer fritt i hela serien. Om du är ute efter något annat kan du välja till serierna Freedom, Keratech eller Nordic. Varje serie har sin specifika nisch och ger ditt hem en egen känsla. Du kan dock vara trygg i att alla kommer från Höganäs och bjuder på en riktigt hög kvalitet.

klinker skanska

Fönsterbänkar i Carraramarmor

Fönsterbänkarna kommer finnas i vacker carraramarmor från Italien. Bianco Carrara är en högvit marmor med en grå marmorering som ger dina fönster en exklusiv känsla.

Mer info hos kundansvarig.

inredning_fonsterbank_skanska

Dela sidan: