Ljust och rymligt

Här i tvåplanshusen bor du både ljust och rymligt. Du får gott om utrymme för livet och även många andra trevliga fördelar. Vackra franska balkonger på övervåningen gör att naturen kommer ännu närmare. Eller vad sägs om en mysig braskamin i vardagsrummet.

Planlösning för hus 23 Billdals Strandäng

Planlösning för hus 23 Billdals Strandäng

Tvåplanshusen i Billdals Strandäng är, med sina 143 kvadratmeter, perfekt för dig som vill ha lite mer utrymme. De har en öppen planlösning som gör att man gärna äter middag med sina vänner här. Med en takhöjd på 2,5 meter på nedervåningen och 3,4 meter på övervåningen är detta ett hus med ordentlig rymd. Du kan även välja till en braskamin i vardagsrummet – för riktigt mysiga kvällar.

Från hallen når du badrum och tvättstuga med praktisk arbetsbänk och väggskåp. Köket och vardagsrummet delas upp av en stor arbetsyta men tillåter ändå trevliga samtal med gästerna i soffan. Från vardagsrummet hittar du utgången till trädgården och på övervåningen finner du tre sovrum samt ett allrum. Om du inte behöver allrummet kan du istället välja till ett extra sovrum och en klädkammare. För att släppa in mer natur och ljus i hemmet har övervåningen två stycken franska balkonger – en på vardera sida om huset.

Kika in i tvåplanshuset här»

Dela sidan: