BoKlok Ekeberg - kloka lägenheter i Angered Centrum

Hej Göteborgs klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning vintern 2018/2019.

Antal rum: 1 - 4
Boarea: 31 - 85 kvm
Pris: 695.000 - 2.195.000
Månadskostnad: 1.783 - 4.888 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Vintern 2018/2019

Vi planerar att bygga totalt 48 bostadsrätter i Angered Centrum. Ettor, tvåor, treor och fyror med balkong mot lugn innergård och gemensamma ytor. Några av ettorna har fransk balkong. Lägenheterna är öppna och rymliga med stora fönster och högt till tak. Badrummet är stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. 

BoKlok Ekeberg är en del av ett nytt kvarter i Angered Centrum, där man också ska bygga en fin lekplats, miljöhus och mysiga kvartersgator, med småhusbebyggelse.

Från BoKlok Ekeberg har du nära till allt det där som är viktigt - vacker natur med ekskogen tätt intill, och bara 5 minuters promenad till Angered centrum med ett brett serviceutbud och goda kommunikationer. 

I Angered centrum finns allt som behövs för en bekväm vardag, vårdcentral, apotek, bank, butiker, café, kulturutbud, och nya Angered Arena, en stor bad- sport och ishall. I närområdet finns också flera förskolor, skolor, idrottshallar och det nya närsjukhuset.

På bara 15 minuter med bil eller 20 minuter med spårvagn når du Göteborg centrum.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.