BoKlok Goliat - kloka lägenheter med balkong

Hej Göteborgs klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära vacker natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Antal rum: 1 - 4
Boarea: 31 - 85 kvm
Pris: 795 000 - 1 995 000 kr
Månadskostnad: 1 790 - 4 890 kr
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Planerad till våren 2020

Vi planerar att bygga totalt 40 bostadsrätter i Hammarkullen. Ettor med fransk balkong och tvåor, treor och fyror med balkong - alla i härligt sydvästläge.

Här bor du nära allt du behöver för en bekväm vardag - såsom skola, förskola och mataffär. 5 minuters promenad bort ligger Hammarkulletorget med matbutik, frisör, bankomat, postombud, bibliotek, fritidsgård, badhus med gym och sporthall. Från Hammarkullen station, 450 meter från bostaden går spårvagnslinjerna 4, 8 och 9 som tar dig till Göteborg på 15 minuter. Tar du istället bilen så når du Göteborg på cirka 20 minuter.

I BoKlok Goliat bor du i ett avskilt område, samtidigt som du har Hammarkullens centrum en kort promenad bort. I närområdet finns det parker att mötas och umgås i och lummiga skogar som bjuder in till lek, motion och avkoppling. Hammarkullen har ett rikt idrotts- och kulturliv med föreningar inom bland annat fotboll, kampsport, dans, konst och sång. På gångavstånd ligger Hammarkullehallen - en idrottsanläggning som invigdes 2004. Sista helgen i maj varje år går Sverige största karneval, Hammarkullekarnevalen av stapeln - en blandad marknadsdag och karneval som bjuder in till folkfest.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den gemensamma gården.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Ansvariga kontaktpersoner

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: