Lägenhet 1-1104

Såld

Välkommen till en riktigt trivsam lägenhet om 3 rum och kök på 74 kvadrat. Här samsas välplanerad förvaring med generösa umgängesytor på bästa sätt. Att sedan uteplatsen är nästan 30 kvadrat är förstås en annan riktigt härlig bonus.

Planlösning från Dockan, Göteborg, 1-1104
Situationsplan från Dockan, Göteborg, 1-1104
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 3 570 kr
Boarea: 74 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 1 av 16
Nummer: 1-1104
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Flexibelt

Ansvarig kontaktperson

I den trevliga hallen är det enkelt att förvara ytterkläderna i den rymliga skjutdörrsgarderoben. Från hallen kommer du direkt ut i det öppna, härliga ytorna som kombinerar kök och vardagsrum. Här har du hela 3,70 i tak och känslan är ljus och luftig. Vid matplatsen får många gäster plats och när vädret är skönt kommer ni säkert välja att umgås och äta ute på den fantastiska uteplatsen som kröker sig runt huset.

I det mindre sovrummet finns gott om plats för säng och skrivbord. Här finns också en skjutdörrsgarderob för klädförvaring. Det större sovrummet som du når från en trevlig passage, rymmer enkelt en dubbelsäng, samt har förvaring i linneskåp och garderob. Härifrån når du också uteplatsen. Intill det största sovrummet ligger badrummet som är helkaklat och har dusch, tvättmaskin torktumlare och en praktisk bänk att vika tvätten på. En extra skjutdörrsgarderob med inbyggt städskåp ligger strax utanför passagen, med gott om plats för både kläder och annat som du inte vill ha framme för stunden. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Dockan hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal. Har du några frågor är det bara att höra dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: