Lägenhet 1-1202

Såld

Den här trevliga lilla ettan passar perfekt som övernattningslägenhet eller studentlägenhet. Den ljusa känslan i vardagsrummet förlängs dessutom med en balkong med vackra pardörrar.

Planlösning från Dockan, Göteborg, 1-1202
Situationsplan från Dockan, Göteborg, 1-1202
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 2 669 kr
Boarea: 35 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 2 av 16
Nummer: 1-1202
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Start november 2018

Hallen är öppen och inbjudande med praktisk förvaring i en skjutdörrsgarderob. Här får du också enkelt plats med handdukar och sängkläder i ett inbyggt linneskåp. Intill hallen ligger ett helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Duschväggar i klarglas gör att badrummet känns större och ger dessutom ett lite mer exklusivt intryck.  

Köksdelen löper utmed ena väggen och matplatsen får en naturlig placering intill fönstret. I den här skissen har vi ej ritat med något större möblemang, men vill du hellre ha en bäddsoffa och kanske en fin fåtölj får detta också plats. Soliga kvällar kommer du säkert vilja njuta av middagen på den trevliga balkongen. Bor du högt upp kan du räkna med en utsikt över det vanliga.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Dockan hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal. Har du några frågor är det bara att höra dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: