Lägenhet 3A-1201

Såld

Välkommen in i en öppen och ljus etta om 35 kvadrat med smart förvaring och rymlig balkong i västerläge. Här finns ljusinsläpp från tre väderstreck och sociala ytor för dig och dina vänner.

Planlösning från Dockan, Göteborg, 3A-1201
Situationsplan från Dockan, Göteborg, 3A-1201
Information om bostaden
Status: Såld
Månadskostnad: 2 327 kr
Boarea: 35 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 2 av 8
Nummer: 3A-1201
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Flexibelt

Ansvarig kontaktperson

Här möts du av en välkomnande hall med gott om förvaring i två garderober. I anslutning till hallen ligger hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar på golvytan.

Rummet är öppet och rymmer matbord, fåtölj och säng eller soffa. Här finns plats för middagar såväl som mysiga hemmakvällar. Det finns också gott om plats för kläder och handdukar i garderob och linneskåp och med fönster i tre väderstreck får rummet ett härligt ljus. Härifrån når du även den rymliga balkongen i västerläge – en perfekt plats för att njuta av kvällssolen tillsammans med någon du tycker om.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Dockan hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal. Har du några frågor är det bara att höra dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: