Lägenhet 3A-1602

Ledig

Välkommen in i en öppen och trevlig familjetrea om 89 kvadrat med två härliga balkonger. Här är det enkelt att trivas med sociala ytor i det inbjudande vardagsrummet, smart förvaring och ljusinsläpp från flera väderstreck.

Planlösning från Dockan, Göteborg, 3A-1602
Planlösning 3A 1402 1602 1801
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 4 810 000 kr
Månadskostnad: 4 934 kr
Boarea: 89 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 6 av 8
Nummer: 3A-1602
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Inflyttningsklar!

Ansvarig kontaktperson

Här möts du av en välkomnande och möblerbar entré med plats för avhängning och förvaring i garderob. Vid entrén ligger även hemmets två sovrum, båda med fint ljusinsläpp och smart förvaring i skjutdörrsgarderob. Från det ena sovrummet når du dessutom den mysiga balkongen som är perfekt att öppna upp under varma sommarkvällar.

Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, samt får ett fint ljusinsläpp från ett litet fönster. Vidare från hallen ligger det trevliga köket där du kan pyssla med matlagningen i lugn och ro. Köket ligger i direkt anslutning till det öppna och ljusa vardagsrummet där du med enkelhet får plats med både soffgrupp och matbord – perfekt för trevliga middagar som avslutas med en kopp kaffe i soffan.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Dockan hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal. Har du några frågor är det bara att höra dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: